Како да ја пронајдете женската точка Г- Shenzhen Zhimo Technology Co., Ltd.

2023-06-16

Што е г-точката?

Првото нешто што треба да го разјасниме е дека не е точка или копче што не полудува од радост штом еднаш ќе се допре. Ова е груба површина на горната страна на вагината, околу 3 или 4 см од нејзиниот влез.


За да се забележи испакнатоста во наведената област, таа треба да се стимулира со различни движења и притисок, во зависност од жената... Знаеме дека правилно го стимулираме кога чувствуваме потреба да мочаме. Ова чувство многу жени го опишале преку време.
Значи, без возбуда и стимулација, Г-точката нема да се манифестира.

Што се однесува до нејзината големина, таа може да варира од жена до жена, се претпоставува дека е помеѓу помалку од еден сантиметар и три сантиметри. Неговата големина во никој случај не зависи од чувствителноста.


Како да се обидете да ја стимулирате Г-точката
Можете да мастурбирате и да се возбудите така што ќе лежите опуштено на креветот со перница или неколку перничиња под задникот за да ја одржите нашата карлица подигната и да ги подмачкате прстите и вагината.

Once aroused, you insert your finger, look for a noticeably rough area on the upper wall, press not hard but lightly, and align it with right to left or vice versa, back, around Combine the circle movements...don't focus too much on the area specifically but in general. As we've already said, the other serial feelings you find depend on each woman.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy