што се анални дилда? ----Шенжен Жимо технологија Co., Ltd.

2023-06-29


We all know what a dildo is — A phallic-shaped toy that can be inserted, and unlike butt plugs or anal beads, be used to create a thrusting sensation. Like all anal toys, dildos come in a variety of shapes, girths, lengths and colors. Although they can be inserted like any other anal toy, they typically are not the best for hands-free play because of a) their length and b) the lack of tapered base like most butt plugs or prostate massagers have.





Кога луѓето купуваат дилда, нешто што најчесто се појавува е желбата да купат играчка што е идентична со партнерот, или затоа што тоа е она со што веќе се чувствуваат удобно или можеби сакаат да вежбаат да вметнуваат пречник и/или подолги големини. Проблемот со ова е што дилдото нуди многу малку во смисла на „предигра“ и за разлика од приклучоците за задник кои обично имаат заострен врв, што овозможува постепено вметнување. Дилдо советите честопати се повеќе луковични и бараат од лицето што го вметнува правилно да се загрее. Добивањето на големина помала од вашата цел може да биде корисно при загревањето, бидејќи целта овде е да се релаксираат мускулите на сфинктерот наместо веднаш да се оди од нула на 100. Не сакате да добиете дополнително дилдо? Друга опција е прво да се загреете со приклучок за задник или со прстите.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy