Мали вибрации со моќен мотор.

2023-07-10

Каде можете да уживате во џебните вибратори?

1.туш кабина: џебната атмосфера е многу водоотпорна  за да можете да уживате во тоалетот. Смешно и интересно е да се игра во вода. Кога ќе легнете во када со чиста вода, ќе ви се допадне пеперутка која си игра во водата.

2.јавен тоалет: Ако сакате да најдете нешто возбудливо, можете да донесете ваква џебна атмосфера во јавниот тоалет и да ја ставите на вашиот клиторис. Уживајте чекор по чекор. Не заборавајте да молчите, не викајте премногу гласно.

3.Забава: Забавата е одлично место за уживање. Може да почувствувате различна стимулација како тивко да флертувате со партнерот.

..............

Има и многу места каде што можете да уживате. Со ваква џебна атмосфера, можете да се истражувате себеси и сè. Мора да е возбудлива и смешна работа.


Какви видови џебни вибрации можете да изберете?

Фабриката Мамил неодамна дизајнираше нови и елегантни вибрации за возрасни и за жени и за мажи. Ајде да влеземе во светот на Мамил!




                                               

вибрирачки масажер со печурки                              мини  вибрирачки масажер


                                                                






We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy